Infinite by Forever skin care kit

Ne možete zaustaviti vrijeme, ali možete ga usporiti sa najnovijom i najnaprednijom linijom proizvoda za pomlađivanje kože: “infinite by Forever


Poboljšava izgled kože, uklanja tanke linije i bore, tako da ne razmišljate na tradicionalan način o starenju.
Zamislite vašu kožu kao nježnu i zrelu šljivu. Ovlažena, zategnuta i glatka, šljiva predstavlja mlado i zdravo voće. Za razliku od njezinog protivnika, suhe šljive, puna je vlage.
Zbog starenja i utjecaja vanjskih faktora, naša koža gubi vlažnost i brzo izgleda zapuštena i podložna borama i drugim znacima starenja.
S ovom linijom proizvoda možemo vratiti vlažnost kože, stimulirati zdrav kolagen i smanjiti pojavu tankih linija i bora – čineći izgled vaše kože poput svježe ubrane šljive.
Sa snažnim sastojcima iz najboljih prirodnih izvora, kliničkim ispitivanjima i najnovijim naučnim dostignućima i ulogom Aloe, infinite by Forever™ revolucionaran je proizvod protiv starenja kože.
Infinite by Forever™ sastoji se od 4 formule koje dopunjuju jedna drugu, a s ciljem jačanja kože koja podržava ljepotu iznutra i izvana i ostavlja vas sa sjajnom, hidriranom i pomlađenom kožom.


Infinite Hidrating cleanserHydrating cleanser
Hydrating cleanser je izuzetno snažan proizvod sastavljen od prirodnih sastojaka poput ekstrakta jabuke i njenih aminokiselina i masnih kiselina koje smo dobili iz kokosa, a sa ciljem povećanja hidratacije kože i ekeftom nježnog čišćenja nečistoća i masnoće bez isušivanja kože. Ovo blago mlijeko za čišćenje lica ostavlja kožu vlažnom, mekom i čistom, istovremeno je čineći zdravom za dalje procese njenog pomlađivanja.




infinite firming serumFirming serum
Klinički testiran sastojak, trifluoracetyl Tripepetide-2, peptid sastavljen od tri aminokiseline, oponaša prirodne procese kože sa zadatkom njenog očvršćivanja i smanjenja pojave finih linija i bora.
U kliničkim istraživanjima ovaj sastojak izuzetno je povećao elastičnost kože kod ispitanika. Kombiniran sa izvrsnim prirodnim sastojcima poput naše patentirane Aloe, serum vlaži kožu i ujedno je čini glatkom, čvrstom i kompaktnijom, sa ciljem da koža izgleda mlađa.

Infinite Firming complexFirming complex
Ljepota je nešto više od same kože – ona dolazi preko prehrane. Foreverov prvi dodatak za ljepotu, koji čini ove dvije kliničke studije, pomaže vam da kontrolirate proces starenja kože. Ovaj kompleks predstavlja mješavinu sastojaka kao što su francuska dinja, morski kolagen i fitoceramidi, koji omogućuju koži hidrataciju, smanjuju pojavu dubinskih bora, povećavaju joj elastičnost i savitljivost. 


Infinite Restoring creme
Restoring creme
Sa preko 15 sastojaka za održavanje kože, ova krema je brzoupijajuća i čini kožu vlažnom i glatkom. Restoring crème kombinira najnovija naučna otkrića o njezi kože, Aloe, moćne antioksidanse kao što su akai, nar, kao i mješavine eteričnih ulja za pomlađivanje, a sa ciljem da hrane i pomlade kožu. Kako vam se to čini kao odgovor na starenje kože?

Možda ste mislili da poznajete Aloe, ali nikada do sada niste vidjeli ovakve efekte! Infinite by Forever ima za cilj pomlađivanje kože iznutra I izvana sa revolucionarnim formulama koje imaju zadatak hidratizirati kožu, smanjiti pojavu finih linija i bora i podignuti razinu kolagena kako biste se osjećali bolje i ljepše.
Uz to, ovaj proizvod sadrži Vitamin C, čiji je zadatak održavanje unutrašnjih procesa i zdravlja kože.

Pojedinačno naručivanje Forever proizvoda u Hrvatskoj!

Minimalna narudžba putem službenog Forever Living Products Web Shopa iznosi 630,00 kn.
Proizvode možete naručiti na službenim stranicama kompanije Forever Living, klikom ovdje! 
Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe), molimo vas da nas kontaktirate ovdje, kako dogovorili isporuku pojedinačnih proizvoda.

Primjedbe